Scandal în USL Vrancea din cauza Sorinei Plăcintă: „Nini Săpunaru să se spele pe cap cu ea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venirea Sorinei Plăcintă în PNL agită spiritele în USL
Venirea Sorinei Plăcintă în PNL agită spiritele în USL

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, îi transmite preşedintelui PNL Nini Săpunaru că a luat cea mai proastă decizie şi că nu o va sprijini pentru nicio funcţie în USL Vrancea.

Trecerea senatorului PDL de Vrancea, Sorina Plăcintă, la grupul PNL din Senat l-a enervat pe preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, care îi transmite omologului său de la PNL, Nini Săpunaru, că a luat cea mai proastă decizie.

"E decizia PNL, în raport cu opinia publică vor fi sancţionaţi. Populaţia să se supere pe PNL, nu pe PSD. Atât îi duce capul! Este o decizie proastă, foarte proastă! Pană acum au ţinut populaţia în jaf, au luat fonduri europene POS DRU, au făcut patinoare pe care nu se dă nimeni şi alte scandaluri. Nini Săpunaru să se spele pe cap cu Sorina Plăcintă", a declarat Mariaan Oprişan pentru Ziarul de Vrancea.

Ponta îi spune lui Oprişan să nu se uite peste gard în chestiunea Plăcintă

Sorina Plăcintă a intrat în PNL. Ea îi spune premierului Ponta să nu se îmbete cu gustul victoriei

La rândul său, coproşedintele USL Vrancea, deputatul Săpunaru spune că Sorina Plăcintă a venit în PNL fără să pună condiţii.

„Orice om care vine alături de noi, este un sprijin. Nu avem să-i reproşăm foarte multe, mai ales că din conducerea PDL Vrancea s-a retras de acum 2 ani", a spus Nini Săpunaru.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite