Andrei Plăcintă a fost arestat pentru 29 de zile. Tânărul este acuzat de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Plăcintă apărea, pe site-urile de socializare, drept un tânăr teribilist.
Andrei Plăcintă apărea, pe site-urile de socializare, drept un tânăr teribilist.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Răzvan Andrei Plăcintă. Tânărul este acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE Răzvan Andrei Plăcintă va rămâne în arest în perioada 8 decembrie - 5 ianuarie, potrivit deciziei de miercuri a Tribunalului Bucureşti.

Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

După pronunţarea soluţiei, avocatul lui Andrei Plăcintă, Raul Iancovici, a declarat că acestuia i-au fost făcute nişte teste şi că rezultatul lor indică faptul că tânărul nu a consumat produse etnobotanice. Apărătorul nu a precizat unde au fost făcute respectivele teste.

Profesorii pe care fiul Sorinei Plăcintă i-a avut la Colegiul Naţional "Unirea" din Focşani spun că acesta era neastâmpărat încă din şcoală. Fiul senatorului de Vrancea a fost reţinut, sub acuzaţia de tentativă de omor după ce şi-a bătut iubita şi a dat cu maşina peste un trecător care a încercat să o apere pe aceasta.

Andrei Răzvan Plăcintă, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore seara trecută la Bucureşti pentru tentativă de omor, distrugere şi ultraj împotriva bunelor moravuri după ce şi-a bătut iubita şi a dat cu maşina peste un trecător care a încercat să o salveze pe fată din mâinile lui.

Scandalul a pornit luni seara de la o neînţelegere între fiul senatorului PD-L Sorina Plăcintă şi iubita acestuia, Delia Iulia Harabula (20 de ani), care îl anunţase de curând că vrea să îl părăsească. Fata este din Focşani şi este studentă la Facultatea de Drept în Capitală.
Cei doi tineri s-au întâlnit pe strada Berzei. Tânăra s-a urcat în maşina lui Răzvan Plăcintă pentru a sta de vorbă cu el iar acesta a început să o lovească în momentul în care fata a încercat să se urce în maşina ei, marca Volkswagen. După ce a lovit-o, Andrei Plăcintă s-a urcat pe maşina fetei, spărgându-i luneta.

Citiţi şi: Fiul unui fost ministru, acuzat de tentativă de omor, tâlhărie şi tulburarea ordinii publice

              Andrei Plăcintă, ateu şi profanator

Un trecător a văzut toată scena şi a încercat s-o scape pe Delia din mâinile iubitului, dar acest lucru l-a enervat şi mai tare pe fiul Sorinei Plăcintă încât s-a urcat la volan şi a dat peste salvatorul iubitei sale, Nicolae Stan. Bărbatul s-a ales cu un picior rupt şi a ajuns la spital, unde a fost operat de urgenţă. El a fost salvat la rândul său de un alt trecător care a tras câteva focuri de armă pentru a calma spiritele.

Făcea năzbâtii din generală

Foştii profesori ai lui Andrei Plăcintă pe care i-a avut la Colegiul Naţional "Unirea" din Focşani unde a urmat clasele a cincea şi a şasea spun că acesta era pus pe năzbâtii încă de atunci.

"Fiind foarte dinamic, făcea şi năzbâtii, se mai lua de câte o fată şi când îi spuneam "Măi Andrei promiţi că nu mai faci?!" el îmi răspundea sincer: "Nu pot să promit că nu ştiu dacă mă pot ţine de cuvânt!" La note era mediu aşa", ne-a spus Ene Simion, fostul director de la Colegiul "Unirea" de pe vremea când studia aici şi Andrei Plăcintă.

image

Pe de altă parte, fosta dirigintă îl caracterizează pe Andrei Plăcintă ca fiind o "minte sclipitoare".
"Andrei Plăcintă era un copil foarte activ, săritor, mergea la olimpiade de matematică şi limba română. Nu mă aşteptam să ajungă aşa", ne-a spus şi fosta dirigintă a lui Andrei, Janet Popoiu.

image


Procurorii au propus astăzi arestarea preventuivă a lui Andrei Plăcintă pentru 29 de zile.

Consum de alcool şi etnobotanice?

În timpul scandalului de luni, telefonul iubitei lui Plăcintă a dispărut, astfel că Andrei este acuzat şi de tâlhărie. Medicii spun că i s-au prelevat probe de sânge, întrucât martorii au declarat că tânărul ar fi consumat produse etnobotanice. Reprezentanţii spitalului susţin însă că poliţiştii nu au cerut teste pentru alcool şi stupefiante.

Senatorul Sorina Plăcintă a declarat pentru Realitatea TV: "Este major şi nu trebuie să răspundă pentru el alţi adulţi. În cazul în care vor fi demonstrate informaţiile prezentate public, fiul meu va răspunde pentru ce s-a întâmplat".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite