Primăria Panciu se pregăteşte să închidă porţile din iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Ion Petre spune că s-a ajuns în situaţia în care, de la începutul lunii viitoare, primăria să nu mai aibă fondurile necesare plăţii datoriilor, nici măcar a salariilor.

Lunar, conform autorităţilor locale de la Panciu se cheltuie circa 400.000 lei, sumă în care este inclusă plata salariilor pentru profesori, a ratei de reeşalonare pentru plata datoriilor la Electrica, asistaţii social şi alte cheltuieli.

Citiţi şi: Guvernul taie, Primăria comunei Milcovul pune la loc

„Am spus de maim multe ori că, dacă nu vom primi aceşti bani riscăm să ajungem la situaţia de a trimite oamenii acasă, să sistăm plăţile la cofinanţarea unor proiecte europene şi să le pierdem", a declarat Ion Petre, primarul oraşului Panciu.

Acesta mai spune că există mai multe cheltuieli preluate de la alte instituţii, precum şcoala, liceul, grădiniţele, care nu mai pot fi acoperite în acest moment.

De altfel, primăria Panciu are conturile blocate de Electrica în contul unor datorii mai vechi care au fost reeşalonate. „Fără o rectificare bugetară, nu ne mai putem descurca de la începutul lunii următoare", a completat primarul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite