Prefectul Hornea se ia de primarul Bacinschi că nu a strâns zăpada de pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Focşani încă se circulă greu pe străzi
În Focşani încă se circulă greu pe străzi

Reprezentantul Guvernului i-a solicitat edilului să ia toate măsurile pentru deszăpezirea cât mai urgentă a străzilor din Focşani, dar şi pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

„Sunt câteva zile de când nu mai ninge, iar în Focşani, autoturismele circulă pe două benzi doar pe bulevarde. Pe străzile lăturalnice şoferii abia dacă se încumetă să intre, apoi, din cauza blocajelor, sunt nevoiţi să stea minute în şir pentru a parcurge câteva sute de metri. Nu este posibil ca ambulanţele şi maşinile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să ajungă cu întârzieri în misiuni din cauza nepăsării autorităţilor locale pentru care deszăpezirea a devenit opţională şi nu obligatorie, aşa cum prevede legislaţia", a declarat prefectul Sorin Hornea.

Primarul Bacinschi, somat de Oprişan să cureţe mai repede oraşul sau, în caz contrar, să-şi dea demisia

Acesta a solicitat şi Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă să atenționeze proprietarii de faptul că trebuie să înlăture zăpada depusă pe acoperişuri şi ţurţurii formaţi la streşinile acestora pentru a evita eventuale incidente.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite