Primarul Bacinschi, somat de Oprişan să cureţe mai repede oraşul sau, în caz contrar, să-şi dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În multe locuri din Focşani zăpada nu a fost curăţată
În multe locuri din Focşani zăpada nu a fost curăţată

Preşedintele Consiuliului Judeţean spune că este inadmisibil să existe în municipiul Focşani sute de trotuare impracticabile, străzi pe care se circulă doar pe un fir sau, mai grav, străzi pe care nu s-a intrat cu nici un utilaj.

Primarul Decebal Bacinschi a fost somat public astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean să intensifice acţiunile de deszăpezire în municipiu.

"Îi aduc aminte domnului Primar că Judeţul Vrancea se află în stare de alertă şi, în aceste condiţii, Consiliul Judeţean Vrancea a pus la dispoziţia Primăriei municipiului Focşani un număr de 18 buldoexcavatoare, 32 camioane, 5 vole şi 10 bobcaturi - utilaje speciale pentru deszăpezirea trotuarelor. La acestea se mai adaugă alte 40 de utilaje ale Primăriei municipiului Focşani.
Consider că acum Primăria are la dispoziţie suficiente utilaje pentru a trece la o acţiune profesionistă de deszăpezire care să se desfăşoare atât ziua, dar mai ales pe timpul nopţii, când circulaţia este mult mai redusă pe raza municipiului Focşani. Este inadmisibil ca, dispunând de toată această logistică, să existe în municipiul Focşani sute de trotuare impracticabile, străzi pe care se circulă doar pe un fir sau, mai grav, străzi pe care nu s-a intrat cu nici un utilaj. Această stare de fapt poate pune în pericol viaţa cetăţenilor din municipiu şi bunurile acestora, iar eu nu pot fi de accord ca această stare de lucruri să treneze la nesfârşit.Primarul Decebal Bacinschi şi viceprimarii Bogdan Matişan şi Vasile Dobre au obligaţia legală să ia toate măsurile pentru a deszăpezi oraşul iar acum are şi logistica necesară. Prin urmare, Primarul municipiului Focşani nu are nici un fel de scuză ca oraşul să nu fie eliberat de sub zăpadă cât mai repede!
Primarul Decebal Bacinschi ori rezolvă această situaţie ori îşi prezintă demisia, alături de cei doi viceprimari"
, precizează Marian Oprişan într-un comunicat de presă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite