GALERIE FOTO: Pericol de explozie în centrul Focșaniului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona a fost securizată pentru a se putea remedia avaria Foto: Arhivă Adevărul
Zona a fost securizată pentru a se putea remedia avaria Foto: Arhivă Adevărul

O țeavă de gaze s-a rupt în această dimineață, la Notariatul de vizavi de Tribunal, de la zăpada căzută de pe bloc. Notarul și angajații au anunțat de urgență avaria la 112 iar la scurt timp zona a fost izolată.

Zăpada și gheața care cad de pe acoperișurile clădirilor mai înalte pun în pericol atât viața oamenilor cât și securitatea rețelelor de distribuție a gazului și a energiei electrice.

Așa s-a întâmplat și în această dimineață pe strada Cuza Vodă din municipiu când zeci de kilograme de zăpadă și gheață au căzut de la aproximativ 18 metri înălțime și au rupt o țeavă de gaze situată între cele două clădiri, un bloc de locuințe cu trei etaje și sediul unui notariat.

Echipele de la Gaze au intervenit

CLICK aici pentru imagini

"Pe la 8.30 s-a întâmplat. A căzut zăpada de pe acoperișul blocului și a antrenat-o și pe cea de pe acoperișul nostru după care s-a prăbușit peste țeava de gaz. Am zic că e cutremur, așa de tare s-a simțit. Colegele mele au văzut țeava ruptă și au sunat pe 112, eu am coborât la subsol și am închis gazele, cineva dintre vecini a venit și a oprit de la contorul din stradă. Se simțea la 50 de metri mirosul de gaz", a declarat notarul Luminița Tănase.

FOTO-GALERIE Ţurţurii, pericol public în Focşani

La scurtă vreme, în zonă au apărut și echipajele de la ISU care au securizat zona, iar după circa jumatate de oră a ajuns și echipa de intervenție de la Distrigaz Rețele Sud, care au început intervenția.

Aceasta era în derulare iar coordonatorul echipei a precizat că nu mai există nici un pericol.

"Bine că au fost oamenii ăștia atenți că se întâmpla și la noi o nenorocire, cum a fost la Maramureș. Nici nu știi cum sari în aer, bine că nu s-a întâmplat noaptea", a spus o locatară din zonă.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite