Oprişan vrea bani fără număr din bugetul ţării pentru deszăpezirea Vrancei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta spune că suma de 2,26 de milioane de lei aprobată ieri de guvern este inacceptabilă şi mai solicită alte 12,8 milioane de lei.

După cum era uşor de anticipat, ninsoarea căzută din abundenţă în februarie în Vrancea reprezintă un bun prilej pentru preşedintele Consiliului Judeţean de a face presiune pe Guvern pentru alocarea unor sume impresionabile judeţului nostru.

Nemulţumit de cei 2,36 de milioane de lei alocaţi ieri de Guvern, Marian Oprişan plusează şi cere primului ministru mult mai mulţi bani pentru simplul fapt că firma angajată de Consiliul Judeţean să facă deszăpezirea a fost depăşită de situaţie, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul drumurilor naţionale.

Oprişan îl pârăşte pe Răzvan Ungureanu la preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Durão Barroso

„Din păcate, în şedinţa de Guvern din 21 februarie 2012, judeţului Vrancea i-a fost alocată doar suma de 2,36 milioane lei din Fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului din bugetul pe anul 2012. Fata de aceasta situaţie inacceptabilă, solicit Guvernului României sa aprobe si sumele solicitate prin cel de-al doilea proiect de hotărâre de Guvern, in valoare de 12.800 mii lei pentru cele 2 municipii, 3 oraşe si 68 de comune.Fac precizarea că aceste sume sunt absolut necesare autorităţilor administraţiei publice locale, care trebuie sa plătească serviciile pentru îndepărtarea zăpezilor istorice de 5-6 metri de pe drumurile municipiilor, oraşelor şi comunelor", se arată în solicitarea trimisă de Marian Oprişan primului ministru.

Până acum, costurile deszăpezirii în Vrancea, vorbind aici de sumele pe care autorităţile le-au avut la dispoziţie pentru deszăpezire depăşesc 15 milioane de lei.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite