Oprişan îl pârăşte pe Răzvan Ungureanu la preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Durão Barroso

0
Publicat:
Ultima actualizare:
José Manuel Durão Barroso
José Manuel Durão Barroso

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea i-a cerut într-un memoriu Preşedintelui Comisiei Europene solidaritate cu cetăţenii români afectaţi de căderile istorice de zăpadă şi de viscolul din perioada 3-14 februarie 2012.

Marian Oprişan s-a declarat uluit de operativitatea cu care lucrează Comisia Europeană, care în numai o oră de la trimiterea memoriului către José Manuel Durão Barroso şefa de cabinet a Preşedintelui Comisiei Europene a confirmat primirea documentului.

„Memoriul Consiliului Judeţean Vrancea a fost primit corespunzător şi va fi analizat cu prioritate", se arată în e-mailul de confirmare trimis de Fatima Rocha Trindade, şefa de cabinet a Preşedintelui Comisiei Europene.

În memoriu, Marian Oprişan îi povesteşte şefului Comisiei Europene despre ce s-a întâmplat în Vrancea şi despre greutăţile pe care le întâmpină administraţia judeţeană în a dialoga cu executivul de la Bucureşti.

Marian Oprişan, supărat că ministrul Gabriel Berca l-a lăsat cu ochii în soare la videoconferinţă

„Solidaritatea este principiul în jurul căruia s-a format comunitatea celor 27 de state europene şi, în baza acestui principiu vă rog să îi solicitaţi primului ministru al României să completeze aplicaţia necesară pentru ca Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene să devină operaţional pentru catastrofa care s-a petrecut în Sud- Estul României. Cer sprijinul dumneavoastră deoarece îmi este imposibil să intru în legatură telefonică cu domnul Prim Ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi cu ministrul administraţiei şi internelor din România, inclusiv prin telefon operativ", se mai arată în documentul trimis Comisiei Europene de către Marian Oprişan.

Marian Oprişan îi cere primului ministru să acceseze Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite