Marian Oprişan, supărat că ministrul Gabriel Berca l-a lăsat cu ochii în soare la videoconferinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan şi prefectul Sorin Hornea
Marian Oprişan şi prefectul Sorin Hornea

Şeful CJ Vrancea spune că dorea să îl informeze pe ministru de faptul că predecesorul său,Traian Igaş, a promis sprijin financiar comunităţilor din Vrancea, în valoarea de 3,45 milioane lei, dar Gabriel Berca i-a închis microfonul.

Videoconferinţa ministrului Administraţiei şi Internelor cu prefecţii şi membrii Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă de aseară nu a fost pe placul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, care nu a putut interveni să vorbească cu ministrul Gabriel Berca.

Acesta i-a dat cuvântul doar prefectului, dar în momentul în care a vrut să vorbească şi Marian Oprişan acesta a închis videoconferinţa.

CITIŢI ŞI: Marian Oprişan îi cere primului ministru să acceseze Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene

"Deoarece este evident că reprezentanţilor Guvernului nu le pasă de comunităţile din Sud-Estul României aflate sub nămeţi de 8-10 metri, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea dorea să îl informeze pe ministrul Berca despre faptul că i-a solicitat, joi, primului ministru Mihai Răzvan Ungureanu să facă „demersurile necesare pentru ca România să acceseze Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene deoarece este nevoie de un sprijin consistent pe care Guvernul României îl poate obţine, pentru cetăţenii izolaţi din Sud-Estul României. De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea vroia să îi transmită ministrului administraţiei şi internelor că timpul lucrează în defavoarea românilor afectaţi de ninsori şi viscol dar, din păcate, ca şi în cazul Primului Ministru, nu a reuşit să îi expună punctul de vedere", se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite