O nouă dramă în poliţia vrânceană/ Comisarul şef Daniela Manea, şefa Serviciului de Resurse Umane, a murit răpusă de cancer într-o clinică din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţista, în vârstă de 38 de ani, a descoperit boala la sfârşitul anului trecut, însă în ciuda tratamentului aseară a pierdut lupta cu viaţa

Aseară, în jurul orei 18.00, comisarul şef Daniela Manea, şefa Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea s-a stins din viaţă într-o clinică din Austria, ucisă de o boală necruţătoare, cancerul.

Boala a descoperit-o la sfârşitul anului trecut, iar de atunci şi până acum a urmat un tratament la o clinică din Viena.

Chiar dacă la un moment dat starea sa de sănătate părea că se ameliorează, din păcate lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă, iar medicii nu au mai reuşit să o ajute.

Daniela Manea era căsătorită cu comisarul şef Costel Manea, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IPJ Vrancea, iar împreună aveau doi copii.

„Ofiţerul a absolvit Academia de Poliţie „Al. I. Cuza" Bucureşti, promoţia 1994 şi din anul 2009 ocupa funcţia de Şef Serviciu M.R.U. din cadrul I.P.J. Vrancea. Sincere condoleanţe şi întreaga noastra compasiune familiei îndurerate la pierderea neaşteptată a colegei noastre, o profesionistă desăvârşită, o colaboratoare de excepţie pentru noi cei ce am lucrat cu ea. Dumnezeu să o odihnească!", se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Vrancea.

Familia poliţistei se află în Austria pentru a întreprinde formalităţile de aducere în ţară a Danielei Manea.

Anul trecut, în noiembrie, ofiţerul de poliţie Adina Vizitiu, în vârstă de 25 de ani, a murit la puţin timp după ce a născut, acuzând dureri la cap.

Citiţi mai mult aici:

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite