O femeie a fost accidentată la Jilişte de bara desprinsă din remorca unui autoturism al cărui şofer şi-a continuat drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a suferit mai multe traumatisme şi se află internată la Spitalul Judeţean. Şoferul nu a oprit, iar maşina a fost identificată de poliţişti în satul Hânguleşti, comuna Vulturu. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului.

Iulia Elena Mălureanu, de 34 de ani, se îndrepta către Slobozia Ciorăşti împreună cu fiica sa în momentul în care s-a petrecut incidentul. Ionuţ Sava, de 25 de ani din Lieşti, judeţul Galaţi se afla la volanul unui autoturism Audi care tracta o remorcă în care se afla prinsă, în mod superficial, o bară de metal. Aceasta se pare că s-a desprins în timpul mersului şi a lovit-o pe tânăra aflată pe marginea drumului.

"Mergeam pe marginea drumului când am fost lovită. Nici nu ştiu cum s-a întâmplat. M-am trezit în ţipetele fiicei mele, apoi a venit ambulanţa", a declarat victima.

Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani cu multiple traumatisme în zona feţei şi zona occipitală, urmând ca ulterior să i se facă şi alte investigaţii mai amănunţite.

Poliţiştii spun că şoferul s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi, în funcţie de numărul zilelor de spitalizare, va ajunge în faţa procurorilor şi pentru vătămare corporală din culpă.

  Femeie ucisă de maşina şcolii de şoferi, care fusese izbită de o cisternă de 20 de tone. Medicii s-au chinuit 40 de minute să o resusciteze (GALERIE FOTO)

„Accidentul a avut loc la intrarea în satul Jilişte. Din primele cercetări a rezultat că, la momentul producerii accidentului, în maşină se mai afla un bărbat din Hânguleşti, la domiciliul căruia a fost identificat vehiculul, acesta fiind condus de un tânăr din judeţul Galaţi", a declarat subinspectorul Cătălina Olteanu, purtător de cuvânt al IJP Vrancea.

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

DN1, blocat timp de o oră de două microbuze

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite