Femeie ucisă de maşina şcolii de şoferi, care fusese izbită de o cisternă de 20 de tone. Medicii s-au chinuit 40 de minute să o resusciteze (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 12.10, pe DE 584, s-a produs un grav  accident rutier în urma căruia o persoană rămasă până în prezent neidentificată şi-a pierdut viaţa. Lidia Roman, de 58 de ani, elevă aflată la prima oră de conducere, se afla împreună cu instructorul său, Aurel Ţagă, de 55 de ani, îde la Şcoala Aşii Volanului, în trafic pe DE 584, mergând din direcţia Trei Movile către satul Vărsătura, la volanul autoturismulu

Galerie foto aici

Autoturismul- şcoală circula pe banda întâi de mers, aproape de linia discontinuă de demarcare a celor două benzi, în aceeaşi direcţie de mers, în afara carosabilului, circula şi o femeie pe bicicletă.

În această situaţie, instructorul a dat elevei indicaţiile de rigoare pentru a evita orice pericol.

A fost momentul când o izbitură puternică a măturat Dacia Logan de pe carosabil.

„Am văzut bicicleta, rulam pe banda întâi. Am simţit o lovitură puternică în spate, după care, tot ceea ce îmi amintesc, este că m-am trezit în pomul de partea dreaptă a şoselei", ne-a declarat Lidia Roman, care nu-şi putea stăpâni tremurul mâinlor.

image

Autoturismul şcoală a fost acroşat de o autocisternă de 20 de tone, cu numerele de înmatriculare BR-90-SEP, condusă de Lucian Buzea, de 34 de ani, din localitatea Salcia Tudor şi împins în afara părţii carosabile.


„Nu-mi pot explica ce s-a întâmplat, nu am avut niciun accident de circulaţie până acum şi nu am avut niciodată permisul de conducere ridicat. Pur şi simplu mi-a apărut maşina de şcoală în faţă", ne-a spus Buzea, şoferul autocisternei.

image

Din nefericire, autoturismul Dacia, în timp ce era împins în afara părţii carosabile, a acroşat biciclista care circula pe marginea şoselei. În urma impactului, conducătoarea bicicletei a suferit vătămări corporale grave care au dus la deces.

De reţinut că accidentul s-a produs într-o zonă unde viteza de circulaţie a autocamioanelor este de 90 de kilometri pe oră, conform Codului Rutier.

Veste şocantă în cazul tânărului împuşcat de poliţişti: „Fiul meu s-a împuşcat singur în ceafă!?” (Galerie foto -Video)

„Când am sosit noi, biciclista era deja decedată dar am sperat într-o minune. Timp de 40 de minute am încercat tot ce era omeneşte posibil să o readucem la viaţă. Din păcate, efortul nostru a fost inutil", ne-a declarat dr. Florin Ştefan medicul de pe ambulanţa sosită la intervenţie.

image

"Şoferii şi instructorul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii urmează să stabilească acum identitatea victimei şi să anunţe familia", ne-a informat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

image

CITEŞTE DIN BRĂILA ŞI:

Puşcăriaşii-actori din "Eu când vreau să fluier, fluier" nu au fost lăsaţi să mănânce şi să bea după premieră (VIDEO/FOTO)

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite