Maiştrii militari Viorel Cojocaru şi Cătălin Topoliceanu, depuşi împreună la Capela Bisericii „Precista” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sicriele militarilor au fost coborâte din camion de colegii lor
Sicriele militarilor au fost coborâte din camion de colegii lor

Cei doi militari, victime ale accidentului aviatic de la Buzău au fost aduşi la ora 14.30 la Focşani şi vor fi înmormântaţi joi. Aceştia vor avea parte de onoruri militare.

Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale lui Viorel Cojocaru şi Cătălin Topoliceanu au fost aduse astăzi de la Buzău, cu un camion al armatei. C

ei doi au fost depuşi la Capela Bisericii „Precista", aflată în centrul municipiului, durerea familiilor îndoliate fiind fără margini.

image

CLICK aici pentru imagini

Alături de familiile militarilor s-au aflat şi actualii şi foştii colegi ai celor doi militari de la unitatea de aviaţie.

Sicriele au fost acoperite cu drapelul tricolor, iar la funeralii, care vor avea loc joi, Viorel Cojocaru şi Cătălin Topoliceanu vor avea parte de onoruri militare.

Maistrul militar Viorel Cojocaru, de 44 de ani, cu 650 de ore de zbor, era căsătorit şi tatăl unui copil iar maistrul militar Cătălin Topoliceanu avea 38 de ani, peste 1100 de ore de zbor, era căsătorit şi tată a unui copil.

Cei doi militari vrânceni morţi în accidentul de elicopter sunt fii de cadre militare

În accidentul aviatic produs pe 5 iulie, în apropiere de Buzău, şi-au mai pierdut viaţa căpitan-comandorul Mitică Docuz şi studentul Ştefan Coropeţchi.

Elicopterul militar, tip IAR 316 B al Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, a pierdut legătura radio cu baza în jurul orei 12.00 şi s-a prăbuşit la puţin timp după aceasta, în apropiere de Buzău (în zona localităţii Poşta Câlnău), la 5 km de bază.

O comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene cercetează cauzele producerii accidentului aviatic, iar rezultatele anchetei Parchetului Militar vor fi făcute publice la finalul cercetărilor. Guvernul a anunţat că va sprijini familiile celor patru militari decedaţi.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite