Gropi de zile mari străbat strada Moldova şi înghit roţile maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa din intersecţia străzilor Măgura şi Comisia Centrală
Groapa din intersecţia străzilor Măgura şi Comisia Centrală

După topirea zăpezilor, sute de gropi de dimensiuni diferite li se arată participanţilor la trafic din Focşani în toată "splendoarea" lor. Din acest punct de vedere, strada Moldova, care este una dintre cele mai circulate artere din oraş, am putea spune că bate recordul în privinţa numărului impresionant de gropi.

Cea mai periculoasă se află chiar în intersecţia cu străzile Măgura şi Comisia Centrală, această din urmă arteră fiind intens circulată pentru că în zonă se află Serviciul de Ambulanţă.

Salvările nu au nici o şansă să se deplaseze cu viteză în caz de intevenţie. Am măsurat groapa, care are un diametru de 40 cm şi alţi 15 cm înălţime, suficient cât să încapă o roată de maşină.

O ocolesc până o nimeresc

"Uitaţi şi dumneavoastră. Mi-a intrat piciorul până la gleznă în groapă. Şi pe zi ce trece se adânceşte", ne-a spus Mihăiţă Cioarec, de 20 de ani, din Focşani.

Şoferii spun că s-au săturat să facă slalom şi să meargă cu 20 de Km/h. "E bătaie de joc. Mi-e greu să cred că nu a văzut nimeni din cei responsabili această groapă şi să o astupe. Când e traficul mare şoferii nu au încotro şi când nu o pot ocoli, o nimeresc în plin", spune supărat Gheorghiţă Bejan, şofer profesionist.

Pentru gropile din asfalt, Primăria a fost chemată în instanţă de firmele de asigurări în 40 de procese, doar cinci procese fiind câştigate de păgubiţi.

Citiţi şi: În Focşani gropile de pe străzi ajung la doi metri

Arată-ne cea mai mare groapă!

Timp de zece zile „Adevărul de Seară" împreună cu Europa FM caută cele mai mari gropi din oraşul tău, iar la finalul campaniei va fi întocmit un top al primelor zece. Trimite-ne pe adresa gropi@adevarul.ro cea mai periculoasă groapă pe care o vezi în oraşul tău.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite