În Focşani gropile de pe străzi ajung la doi metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa de pe strada Revoluţiei măsoară 20 de cm adâncime.
Groapa de pe strada Revoluţiei măsoară 20 de cm adâncime.

Străzile din Focşani sunt din ce în ce mai ciuruite de cratere ce depăşesc de multe ori doi metri.

Mai citiţi şi:

Centura ocolitoare a Braşovului plină de gropi

Şoferii care se aventurează pe strada Revoluţiei, la ieşire spre DE 85 riscă să rămână cu maşina pe butuci din cauza craterului ce se întinde pe aproape toată lăţimea drumului.

Are exact 2,80 metri. A rămas aşa după ce un localnic a făcut săpături pentru instalaţia de apă şi a acoperit doar cu pietriş.

De mai bine de un an, şoferii sunt nevoiţi să meargă pe contrasens riscând să intre în coliziune cu alte autoturisme, din cauza gropii ce măsoară 20 de cm adâncime. „Practic îţi intră jumătate de roată în groapă şi dacă vii cu viteză îşi rupi tot: pivot, capac, toată roata. Trebuie să intri pe contrasens şi rişti să faci accident pentru că este o stradă circulată. Dacă vine altcineva din faţă frânezi brusc iar cel din spatele tău poate da peste maşina ta şi tot aşa. Nu vine nimeni să pună o mână de asfalt", ne-a spus George Vasilescu, un localnic din zonă.

Scrie despre gropile de pe străzile din oraşul tău

Timp de zece zile „Adevărul de Seară“ împreună cu Europa FM caută cele mai mari gropi din oraşul tău, iar la finalul campaniei va fi întocmit un top al primelor zece. Trimite-ne pe adresa gropi@adevarul.ro cea mai periculoasă groapă pe care o vezi în oraşul tău.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite