Focşani: Prima ninsoare a adus 14 accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa ieri pe E 85, în apropierea localităţii Garoafa, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o utilitară pe contrasens. Şoferul a încercat să depăşească un alt autoturism însă nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic drumul fiind acoperit cu zăpadă şi apă.

Ninsoarea de ieri a adus cu ea nu doar bucuria primilor fulgi de nea ci şi multe incidente rutiere, 14 la număr. O tânără în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa ieri pe E 85, în apropierea localităţii Garoafa, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o utilitară pe contrasens. Şoferul a încercat să depăşească un alt autoturism însă nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic drumul fiind acoperit cu zăpadă şi apă.

UPDATE Accident tragic soldat cu trei morţi pe E 85, între Buzău şi Urziceni

Un alt pasager din maşină a fost rănit grav iar şoferul a scăpat cu răni uşoare. De asemenea, alte cinci persoane s-au ales ieri cu diverse traumatisme după ce au fost victime în accidente uşoare produse ca urmare a neadaptării vitezei de către şoferi la carosabilul acoperit cu zăpadă şi polei. Numai în municipiul Focşani au fost înregistrate ieri opt tamponări soldate cu avarii serioase la autoturisme.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite