UPDATE Accident tragic soldat cu trei morţi pe E 85, între Buzău şi Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au decedat şi o femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina cu care circulau a intrat în spatele unui tir din cauza poleiului şi a neatenţiei în conducere. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30 pe DN 2 Euro 85 între localităţile Costeşti şi Cioranca pe sensul de mers Urziceni - Buzău.

Cele patru persoane, Dumitru Bănuţă de 45 de ani, Vasile Bănuţă de 22 de ani, tată şi fiu şi Ion Cucu de 55 de ani împreună cu soţia sa au plecat în această dimineaţă către locurile de muncă, la Buzău, cu o Dacie, maşina primului.

UPDATE ORA 11.00 Femeia rănită în accident a murit la spital. Numărul victimelor a ajuns la patru

Accident 2

VIDEO (Update) O femeie este în comă în urma unui accident în lanţ pe E85, produs din cauza poleiului. Un Cielo a fost făcut zob de un TIR

Nu au apucat să parcurgă decât câţiva kilometri, şi la un moment dat, şoferul Daciei a trecut de pe banda doi pe prima ca să facă loc unei alte maşini să treacă. Pe aceeaşi bandă circula şi un autotren care a frânat iar şoferul nu a mai avut timp să facă nicio manevră, a derapat şi a intrat sub remorca tirului.

image

Trafic îngreunat pe E85 între Buzău şi Urziceni şi pe DN2 B, între Buzău şi Brăila. Trei autoturisme au derapat din cauza poleiului şi au ajuns în câmp

Doi dintre bărbaţi au murit pe loc, al treilea la câteva minute după producerea nenorocirii iar femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Ironia sorţii este că Dumitru Bănuţă lucra la Drumurile Naţionale iar toată ziua de ieri a fost la serviciu şi a împrăştiat nisip pe carosabil pentru evitarea accidentelor. Fiul său era căsătorit iar soţia sa este însărcinată în şase luni.

Gheaţa a paralizat traficul în oraş

Accident 3

Urgia de gheaţa a lăsat în beznă judeţul Buzău. 132 de localităţi sunt fără curent electric

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite