VIDEO (Update) O femeie este în comă în urma unui accident în lanţ pe E85, produs din cauza poleiului. Un Cielo a fost făcut zob de un TIR.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite şi trei maşini avariate în urma unui accident produs pe Drumul European E 85, la ieşirea din localitatea Mihăileşti.

UPDATE, ora 15.45: Starea femeii rănite grav în accidentul de la Mihăileşti s-a îmbunătăţit. Maria Bunea este conştientă şi urmează să fie supusă unor investigaţii amănuţite la computerul tomograf. Medicii i-au pus copci la rana de cap, iar dacă nu vor apărea complicaţii victima nu va mai necesita transferul la un spital din Bucureşti, aşa cum intenţionau doctorii iniţial.

UPDATE, ora 14.30: O pasageră  din autoturismul implicat în accident, care fusese luată la ocazie în maşină, a fost transportată în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Buzău. Şoferul autoturismului a fost şi el rănit, dar nu este în pericol.

Accidentul s-a produs în momentul în care o maşină Cielo a încercat să depăşească o autoutilitară. A derapat din cauza poleiului şi s-a lovit de dubiţă. Din spate venea un autotren care nu a mai putut evita impactul şi a intrat în plin în Cielo. Autoturismul a fost făcut zob, bucăţi din maşină fiind împrăştiate pe ambele părţi ale drumului.

Şoferul de pe autotren, suceveanul Constantin Stroe, era extrem de revoltat din cauza stării drumului: "Pentru ce plătim atâţia bani ca taxa de drum sau pe rovignetă. Nu pentru ca starea drumului să fie întreţinută, mai ales în condiţii meteo ca cele de acum? Noi plătim dar pe şosea e patinoar, nu s-a dat deloc cu antiderapant".

CITIŢI ŞI: Trafic îngreunat pe E85 între Buzău şi Urziceni şi pe DN2 B, între Buzău şi Brăila. Trei autoturisme au derapat din cauza poleiului şi au ajuns în câmp

Drumurile din judeţul Buzău acoperite cu porţiuni de gheaţă şi polei în urma scăderilor de temperatură din această dimineaţă şi a precipitaţiilor abundente au devenit adevărate capcane pentru şoferi.

Potrivit  poliţiştilor, în incidentul  rutier de la Mihăileşti au fost implicate trei autovehicule, un TIR, un autoturism şi o dubiţă. „Din primele date a reieşit că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei în momentul efectuării unei depăşiri. După ce a derapat, maşina s-a lovit de o dubiţă şi apoi de un TIR. În acest moment circulaţia este blocată pe un sens” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Florina Crucianu.

Vântul aduce în continuare zăpadă pe carosabil, tocmai de aceea poliţiştii recomandă şoferilor să conducă cu viteză redusă şi să nu efectueze manevre bruşte care pot scăpa autoturismele de sub control.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite