Focşani: Volumul II din "Insula Misterioasă" s-a vândut de la prima oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volumul II din „Insula Misterioasă” s-a vândut într-o oră
Volumul II din „Insula Misterioasă” s-a vândut într-o oră

Şi în această dimineaţă focşănenii s-au trezit cu noaptea în cap şi s-au dus la chioşcurile de ziare din municipiu pentru a prinde cea de-a treia carte din colecţia Jules Verne.

Volumul al doilea din „Insula Misterioasă" a fost distribuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul" la preţul de 10,99 lei, cele peste o mie de cărţi puse în vânzare la Focşani fiind vândute în mai puţin de o oră.

Citiţi şi: "Insula misterioasă" de Jules Verne s-a epuizat în câteva minute

„De la opt dimineaţa nu fac altceva decât să răspund oamenilor că nu mai am nicio carte din colecţia Jules Verne. Am primit 15 volume, însă dacă aş fi avut 50 tot nu aş fi făcut faţă. Am clienţi care încă dinainte de apariţia colecţiei m-au rugat să le opresc toate cărţile", ne-a declarat Constanţa Ghinea, vânzătoare la un chioşc din centrul municipiului.

Colecţie care nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă

Maria Gheorghe spune că a citit în copilărie mai multe cărţi ale scriitorului şi îşi doreşte ca şi copiii ei să fie captivaţi de lecturile pline de aventuri, aşa cum este şi cartea „Insula Misterioase".

„Este o colecţie care nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă. Celor doi băieţi ai mei le plac foarte mult cărţile de aventuri, de aceea volumele lui Jules Verne sunt foarte bine venite", spune Maria Gheorghiţă.

Şi Cristi Mălureanu este un abonat al colecţiilor „Adevărul, acesta fiind prezent la prima oră la chioşcul de ziare din cartierul Sud să-şi ridice cartea pe care o cumpără în fiecare miercuri.

„Până acum am luat toate cărţile de la Adevărul. Nu-mi lipseşte nicio carte din colecţia verde şi am şi toată colecţia de pictori celebri. Este clar că o să aşez în bibliotecă şi colecţia Jules Verne", spune încântat focşăneanul. Următoarea carte din colecţia Jules Verne este „Steaua Sudului", acest volum avânsd un mare suuces la public.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite