Focşănenii ignoră atenţionările autorităţilor privind căderile de ţurţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dincole de bandă oamenii se află în pericol
Dincole de bandă oamenii se află în pericol

Poliţia Locală a delimitat ieri mai multe zone unde există pericolul căderii de ţurţuri, dar oamenii au trecut nepăsători pe sub banda din plastic pusă special pentru a-i atenţiona că sunt în pericol.

Zona magazinelor Romarta, cunoscută pentru căderile de ţurţuri şi zăpadă de pe acoperişul blocurilor, a fost ieri delimitată de Poliţia Locală, astfel încât oamenii aflaţi în trecere să ocolească respectiva cale de acces.

Focşănenii au ignorat însă avertizarea şi au trecut pe sub bandă, indiferent că au vrut să intre în magazine la cumpărături sau să-şi scurteze drumul către casă.

image

„Pur şi simplu nu-şi dau seama la ce pericole se expun. Este a nu ştiu câta oară când punem aceste benzi, dar le rup. Atenţionările vor sta acolo până trece pericolul", ne-a declarat Ion Gheorghe, şeful Poliţiei Locale Focşani.

FOTO-GALERIE Ţurţurii, pericol public în Focşani

În cursul zilei de ieri au avut loc mai multe incidente legate de căderile de zăpadă de pe acoperişuri.

O fată de 15 ani a fost lovită în apropierea Pieţei Moldova de un morman de zăpadă desprins de pe acoperiş. Fata a fost dusă cu ambulanţa la Spital, unde a primit îngrijiri, starea sa de sănătate fiind acum bună.

Ţurţuri spectaculoşi, dar periculoşi în Cartierul Tineretului

Totodată, mai multe autoturisme au fost avariate, iar acoperişul unei agenţii de turism din Focşani a cedat sub o avalanşă de zăpadă căzută de pe un bloc cu opt etaje.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite