Patronul unei echipe de fotbal şi un jucător au murit la 205 km/h într-un accident de circulaţie pe E85 UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mercedes-ul s-a făcut praf
Mercedes-ul s-a făcut praf

Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost grav rănit într-un eveniment rutier care a avut  loc pe şoseaua între Focşani şi Garoafa. În ultimele zile, şase oameni au pierit în accidente de circulaţie pe şoselele din Vrancea.

Un nou accident teribil de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 3.30, pe E85.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar altul se află în stare gravă la Spitalul „Sf. Pantelimon" după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu o semiremorcă a unui tractor înmatriculat în Bulgaria.

"Accidentul a avut loc pe fondul vitezei. Acul de la kilometrajul maşinii s-a oprit la 205 km/h. Este al doilea accident cu morţi din ultima săptămână din cauza vizezei excesive", ne-a declarat comisarul şef Alexandru Cara, de la Poliţia Rutieră Vrancea.

image

Trei persoane au decedat şi două sunt rănite într-un teribil accident rutier pe E85, la Urecheşti!

La volanul autoturismului Mercedes se afla Ionel Cobzaru, în vârstă de 29 de ani, din Vrîncioaia, care a murit pe loc, la fel şi Mihăiţă Dumitrescu, în vâstă de 28 de ani, din Focşani. Celălalt pasager în maşină, Adrian Fusaru, în vârstă de 27 de ani, din Focşani, fratele cunoscutului campion de karate Daniel Fusaru, a fost transportat în stare gravă la spital.

Cei trei sunt fotbalişti la echipa Publimax Vrîncioaia şi şi-au petrecut noaptea la restaurantul Majestic, de unde au plecat spre "ultima cursă"

Poliţia rutieră face cercetări în acest caz pentru a afla cauzele producerii accidentului.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite