(FOTOGALERIE) Trei persoane au decedat şi două sunt rănite într-un teribil accident rutier pe E85, la Urecheşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două maşini s-au transformat într-un morman de fiare
Cele două maşini s-au transformat într-un morman de fiare

Una dintre maşini a încercat să evite impactul cu un alt autoturism care a frânat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent cu o Dacia Papuc încărcată cu fier vechi.

Trei vieţi au fost luate într-o clipă de neatenţie la volan, în această seară, pe E85, la Urecheşti. Şoferii celor două autoturisme implicate în accident au scăpat cu viaţă, însă două persoane aflate în Renault-ul Clio Symbol înmatriculat în Bacău şi pasagerul din dreapta din Dacia Papuc au decedat pe loc.

Dacia Papuc era condusă de Nicolae Iordan, de 31 de ani din Slobozia Bradului, iar cei trei decedaţi sunt Gelu Raţă şi Marin Ardeleanu, din Oneşti, respectiv Iuliuan Gheorghe, de 29 de ani, din Slobozia Bradului, pasager în Dacia Papuc. Autoutilitara era încărcată cu fier vechi şi resturile metalice s-au împrăştiat pe o rază de peste 100 de metri.

Este un accident deosebit de grav care s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere şi neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Carosabilul era uscat în momentul producerii accidentului, există cinci victime, trei persoane au decedat şi ambii conducători auto. Conducătorul auto de la Bacău, Ion Ardeleanu, de 19 ani care era şi începător, a încercat să evite impactul cu maşina care a redus în faţa sa, a intrat brusc pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu cealaltă maşină, care circula regulamentar", a declarat comisarul şef Viorel Gheorghe, şeful Poliţiei Rutiere Vrancea, prezent la accident.

GALERIE FOTO Accident în lanţ la Goleşti, cu 17 autoturisme implicate. Administratorul drumului a fost amendat

Cele două victime în viaţă au fost preluate de ambulanţă şi se află stabilizate în acest moment la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" Focşani.Locul unde s-a produs accidentul face parte dintre aşa numitele puncte negre de pe E85, unde s-au produs mai multe evenimente rutiere grave.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite