Cu jandarmii la psiholog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au fost testaţi psihologic
Jandarmii au fost testaţi psihologic

Conform reprezentanţilor Jandarmeriei Vrancea, testarea s-a făcut pentru conducătorii auto ai unităţii, dar surse din interior ne-au precizat că examenul psihologic are lor în contextul ultimelor evenimente în care au fost implicaţi oameni ai legii.

Câteva zeci de jandarmi din Focşani au venit astăzi încolonaţi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, pentru a fi evaluaţi psihologic.

Testarea jandarmilor are loc în contextul în care zilele trecute un coleg de-al lor a clacat psihic şi şi-a tăiat organul genital cu cuţitul. De asemenea, cazul poliţistului de la Bucureşti care a deschis foc într-un coafor şi şi-a împuşcat cu pistolul soţia a dat de gândit serios autorităţilor, astfel că se încercă acum să se afle dacă testările psihologice periodice sunt făcute cu simţ de răspundere.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vrancea ne-a precizat însă că astăzi au fost testaţi doar conducătorii auto, lucru care se întâmplă anual.

image

„A venit o comisie de la Bucureşti care a făcut testarea psihologică pentru angajaţii noştri care au permis de conducere. Este vorba despre testarea periodică anuală şi nu are legătură cu evenimentele de care vorbiţi", ne-a precizat plt. Adrian Costescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Vrancea.

VIDEO Un jandarm focşănean şi-a secţionat penisul

Surse din rândul jandarmilor ne-au precizat că în ultimele trei luni, cel puţin trei jandarmi au fost internaţi cu diferite probleme la Psihiatrie.

Cât îl priveşte pe jandarmul care zilele trecute a fost la un pas să-şi secţioneze organul genital cu cuţitul, în urma unei crize, acesta este în continuare internat la Psihiatrie şi se află în tratament medical.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite