VIDEO Un jandarm focşănean şi-a secţionat penisul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a fost găsit în pielea goală în casă de soţie, plin de sânge, fiind preluat imediat de o ambulanţă.

Evenimentul s-a produs aseară, cu doar trei ore înainte ca jandarmul în vârstă de 41 de ani să intre de serviciu în post la Curtea de Conturi, acolo unde avea obiectivul în pază. 

Jandarmul a fost găsit în apartament de soţia lui, complet dezbrăcat şi plin de sânge, într-o stare confuză. Nu se cunosc deocamdată cauzele care l-au împins pe jandarmul în vârstă de 41 de ani  să recurgă la acest gest, mai cu seamă, spun colegii, că avea o situaţie bună acasă şi o familie cu care se înţelegea perfect. "Am rămas pur şi simplu surprins, pentru că mă cunosc de mulţi ani cu el din 1996. Nu s-a plâns niciodată de nimic şi nu a dat de înţeles că ar avea probleme", ne-a declarat plt Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Vrancea.

Transportat de urgenţă la spital, medicii au constatat că avea o plagă tăiată la penis, dar şi la antebraţ.

"Prezenta o plagă tăiată anterioară şi excoriaţii la mâna dreaptă prin automutilare, reacţie acută la stres. Este internat în continuare la Psihiatrie", ne-a declarat Alina Pelin, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Sf.Pantelimon" din Focşani.

Medicii spun că rănile au fost superficiale, iar jandarmul nu va avea de suferit de pe urma întâmplării.

La nivelul IJJ Vrancea s-a constituit o comisie care va verifica împrejurările în care a avut loc evenimentul. Se ştie că jandarmul a fost evaluat psihiatric de două pri în ultimul an şi că toate rezultatele l-au indicat apt pentru activitatea desfăşurată. Până la finalizarea anchetei, superiorii jandarmului au decis săi ridice arma din dotare.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite