Criminalul preotului Marin, un şofer „religios” cu inteligenţă peste medie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentin Puşcoiu
Florentin Puşcoiu

Până anul trecut, Florentin Puşcoiu a lucrat ca şofer profesionist în Focşani, iar în luna noiembrie 2011 a plecat să muncească în Italia, de unde a venit "îndoctrinar" religios.

Despre Florentin Puşcoiu se ştie că a lucrat ca şofer profesionist la mai multe societăţi din Focşani, nu este căsătorit şi nu se afla într-o relaţie bună cu familia sa.

Pelerinaj la biserica unde a fost ucis preotul Tudor Marin GALERIE-FOTO

În luna noiembrie a anului trecut a mai fost cercetat pentru deţinere de cuţit în localuri publice, dar nu a apucat să fie audiat pentru că a plecat în Italia, de unde a revenit în luna aprilie.

Criminalul preotului Marin a fost reţinut VIDEO

Florentin Puşcoiu a postat recent pe Facebook o fotografie în care apare alături de o fată, poza fiind realizată în Italia, iar în dreptul fotografiei apare următorul mesaj: "il nostro amore mai tramontera. assasini bastardi" (dragostea noastră nu va apune niciodată. ucigaşi nemernici).

Criminalul Puşcoiu, fan declarat al USL şi al lui Marian Oprişan

Anchetatorii spun că are un grad de inteligenţă peste medie şi că în ultima perioadă a avut discuţii şi cu alţi preoţi despre religie.

154 de poliţişti şi 28 de jandarmi au conlucrat pentru prinderea ucigaşului preotului Tudor Marin

De altfel, la locul faptei a fost găsit unul dintre versetele din Biblie pe care criminalul l-a adus pentru a-i fi explicat de către preot, în care scrie "propovăduitorul îmbrăcat în blană de oaie trebuie pedepsit".

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite