Biroul Electoral Judeţean Vrancea a luat act de renunţarea colonelului Ignat Radu la candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără nicio explicaţie, acesta a depus aseară la BEJ, la ora 21.30, la doar două zile după ce îşi anunţase candidatura, o cerere prin care solicită că renunţă la a merge mai departe în confruntarea electorală.

Alianţa pentru Vrancea a rămas fără candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea, după ce şi colonelul în retragere Ignat Radu a renunţat la luptă.

Acesta nu a răspuns astăzi deloc la telefon pentru a explica ce l-a determinat să recurgă la acest gest după finalizarea perioadei legale de depunere a candidaturilor, lăsând astfel în offside alianţa electorală din care face parte.

Mutare surpriză a Alianţei pentru Vrancea la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea

Cu toate acestea, colonelul Ignat Radu se mai poate răzgândi în caz că va dori să meargă mai departe, termenul limită fiind însă redus, după cum ne-au precizat reprezentanţii BEJ Vrancea.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite