Mutare surpriză a Alianţei pentru Vrancea la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colonelul Ignat Radu a fost aruncat în luptă împotriva actualului preşedinte al Consiliului Judeţean, Marian Oprişan. Până în luna noiembrie a anului trecut, „artileristul" Radu a fost preşedinte al organizaţiei municipale a PNL, partid pe care l-a părăsit din cauza neînţelegerilor cu Nini Săpunaru.

După retragerea lui Sorin Hornea de la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea şi anunţarea lui Liviu Bostan ca înlocuitor pentru acest post, reprezentanţii Alianţei pentru Vrancea au venit aseară târziu la Biroul Electoral Judeţean cu un candidat surpriză.

Colonelul în rezervă Ignat Radu a fost desemnat candidatul oficial pentru preşedinţia Consiliului Judeţean din partea celor patru partide care formează alianţa electorală, respectiv PDL, UNPR, PER şi PNŢCD.

Colonelul Ignat Radu a condus una dintre cele mai mari unităţi militare NATO din ţară, Brigada Mixtă 8 Artilerie Focşani. Acesta are misiunea de a-i face viaţa grea actualului preşedinte al CJ, Marian Oprişan, pe care îl cunoaşte încă din perioada când i-a fost soldat în unitatea pe care a condus-o.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite