Biblioteca Judeţeană derulează şi anul acesta programul Bibliovacanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din primele zile ale lunii iulie, la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu" Vrancea copiii care doresc să-şi petreacă într-un mod constructiv această vacanţă sunt aşteptaţi să se înscrie la cluburile de vacanţă gratuite, care se vor desfăşura zilnic, între orele 13.00 şi 15.00.

Ediţia a doua a programului „Bibliovacanţa" lansează şi anul acesta o nouă provocare copiilor, invitându-i zilnic să descopere lumea copilăriei.

Citiţi şi: Mihai Eminescu se pregăteşte să devină licean în Focşani

În fiecare zi, de luni până vineri, toţi cei care iubesc poveştile, desenul, fotografia sau jocul sunt aşteptaţi să se înscrie la cluburile de vacanţă gratuite.

Astfel, în zilele de luni Clubul de lectură va călători cu toţi cei care iubesc poveştile, în lumea basmelor fermecate, sau va uşura tema de vacanţă a micilor elevi, ascultând poveştile din bibliografia şcolară. Pentru cei mai mari sunt pregătite audiţii din lectura şcolară şi toţi vor împleti lectura de plăcere cu cea de studiu într-un mod atractiv.

Marţea, Clubul de desen va aduce vacanţei mari, culoare şi destindere pentru cei care doresc să exerseze această artă iar miercurea este ziua în care fotografia va aduce în viaţa copiilor expresivitate, abilităţi şi experienţe noi.

Joi e ziua din săptămână când, cei care doresc să exploreze lumea noilor tehnologii informaţionale, o vor putea face prin jocuri educative, iniţiere în utilizarea calculatorului şi a internetului, în timp ce vineri e ziua de joc şi joacă sub îndrumarea bibliotecarilor.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite