BAC 2010 Vrancea: Aflaţi aici ce note aţi luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2010 vor fi afişate în licee astăzi, până la ora 16.00.

Elevii care nu au mai avut răbdare până astăzi au luat la pas oraşul încă de azi - noapte pentru a vedea dacă au fost afişate rezultatele la bacalaureat. Acestea au început să fie afişate în unele unităţi de învăţământ de la primele ore ale dimineţii, majoritatea fiind însă în curs de afişare. Până la ora 16.00, toate rezultatele ar trebui să fie făcute publice dar vor fi afişate şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, pentru fiecare elev în parte.

DĂ CLICK AICI PENTRU REZULTATELE BACALAUREATULUI

În judeţul Vrancea au susţinut bacalaureatul 2.911 elevi. "Rezultatele examenului au fost afişate în mare, aproape toate în jurul orei 13.00. Până la 16.00 vor fi afişate toate fără discuţie. Examenele toate s-au soldat fără indicente. La Colegiul Naţional "Mihai Kogâlniceanu", adică central de examinare nr. 425 cum a fost numit de minister, am fost eu numit preşedintele comisiei de examinare de la începutul bacalaureatului întrucât un profesor universitar care trebuia să se ocupe de acest lucru nu s-a prezentat", ne - a declarat inspectorul şef adjunct de la IŞJ Vrancea, profesor Stan Rogoz.

Constanţa: S-au afişat rezultatele la bac!

Contestațiile se pot depune astăzi între 16.00 și 20.00
Elevii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii tot astăzi, în intervalul orar 16.00 - 20.00 la Centrele de Examinare la care a susţinut bacalaureatul fiecare elev în parte. Notele finale, după finalizarea contestaţiilor, vor fi afişate până cel tîrziu joi, 8 iulie.

Urmează admiterea la facultate!

În următoarele zile pentru marea parte a absolvenţilor de clasa a XII-a încep alte emoţii, fiindcă multe universităţi organizează în această lună admiterea. De pildă, înscrierile la facultăţile Universităţii din Bucureşti au loc, în prima sesiune, în perioada 8-15 iulie, examenele fiind programate între 17 şi 22 iulie.

Pentru elevii care nu au reuşit să promoveze Bacalaureatul, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va organiza în toamnă o a doua sesiune de examen.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite