Focşăneanul Adrian Ţuţu îşi lansează astăzi primul single şi un videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţu (19 ani), pe scena „Românii au talent“
Adrian Ţuţu (19 ani), pe scena „Românii au talent“

„Cel mai talentat român" s-a mutat în Bucureşti şi a declarat că  vreau să fie un câştigător în viaţă.

Adrian Ţuţu a fost ales marele câştigător al primului sezon al emisiunii „Românii au talent", în aprilie 2011. Adolescentul din Focşani a impresionat publicul cu talentul său, dar şi cu povestea sa emoţionantă de viaţă. Adrian a rămas orfan la nici 5 ani. Şi-a descoperit talentul la 14 ani, când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Despre concursul „Românii au talent" a aflat de la un prieten şi s-a înscris imediat pe site-ul emisiunii. Pe tren spre Bucureşti a compus şi piesa care l-a făcut vestit: „E evident, românii au talent". Totuşi, el a fermecat publicul şi juriul cu o altă melodie, „Sunt român, deci pot", pe care a cântat-o în marea finală. A câştigat premiul de 120.000 de euro, dar şi şansa de a-şi construi o carieră muzicală. 

După participarea la show-ul talentelor, viaţa tânărului hip-hoper s-a schimbat complet. S-a mutat la Bucureşti, unde lucrează de aproape un an şi jumătate la primul său album. Proiectul nu este încă finalizat, dar astăzi face primul mare pas din cariera sa muzicală. Îşi lansează un single şi un videoclip. Melodia se numeşte „Cum ar fi" şi este o colaborare cu cântăreaţa Nicola. Albumul va fi finalizat în primăvară, dar câteva dintre piese vor fi lansate mai devreme, în mediul online.  Cu o zi înainte de acest eveniment important pentru Adrian, el a povestit pentru cititorii „Adevărul" ce planuri de viitor are.

Citiţi mai multe aici!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite