Adrian Ţuţu, „cel mai talentat român“: „Vreau să fiu câştigător în viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţu
Adrian Ţuţu

La aproape un an şi jumătate de la primirea trofeului „Românii au talent“, Adrian Ţuţu urmează să lanseze primul său single şi un videoclip.

Adrian Ţuţu a fost ales marele câştigător al primului sezon al emisiunii „Românii au talent", în aprilie 2011. Adolescentul din Focşani a impresionat publicul cu talentul său, dar şi cu povestea sa emoţionantă de viaţă. Adrian a rămas orfan la nici 5 ani. Şi-a descoperit talentul la 14 ani, când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Despre concursul „Românii au talent" a aflat de la un prieten şi s-a înscris imediat pe site-ul emisiunii. Pe tren spre Bucureşti a compus şi piesa care l-a făcut vestit: „E evident, românii au talent". Totuşi, el a fermecat publicul şi juriul cu o altă melodie, „Sunt român, deci pot", pe care a cântat-o în marea finală. A câştigat premiul de 120.000 de euro, dar şi şansa de a-şi construi o carieră muzicală. 

După participarea la show-ul talentelor, viaţa tânărului hip-hoper s-a schimbat complet. S-a mutat la Bucureşti, unde lucrează de aproape un an şi jumătate la primul său album. Proiectul nu este încă finalizat, dar reprezintă primul mare pas din cariera sa muzicală. Cât de curând, tânărul îşi va lansa un single şi un videoclip. Melodia se numeşte „Cum ar fi" şi este o colaborare cu cântăreaţa Nicola. Albumul va fi finalizat în primăvară, dar câteva dintre piese vor fi lansate mai devreme, în mediul online.  Cu ocazia acestui eveniment important pentru Adrian, el a povestit pentru cititorii „Adevărul" ce planuri de viitor are.

„Adevărul": Cum s-a schimbat viaţa ta după ce ai participat la show-ul „Românii au talent"?

Adrian Ţuţu: Viaţa mea a luat o întorsătură frumoasă, am cunoscut oameni deosebiţi cu care am început să şi lucrez. Unul dintre ei este Boier Bibescu, cu care lucrez la primul meu album, din care vom lansa un prim single şi un videoclip.

Ce ai făcut cu banii pe care i-ai câştigat?

O parte din bani i-am investit în apartamentul moştenit de la părinţii mei şi o parte în lucruri care să mă ajute în cariera muzicală.

Te-ai mutat din Focşani?

Da, locuiesc în Bucureşti de câteva luni şi îmi place foarte mult oraşul.

Ai mai ţinut legătura cu foştii colegi de la „Românii au talent"?

Da, cu majoritatea. Valentin Luca este unul dintre cei cu care vorbesc mai des.

Cum ai trecut peste momentele în care mulţi ţi-au contestat titlul obţinut considerând că Ianău ar fi meritat să câştige marele premiu?

Am avut susţinerea prietenilor şi a fanilor care ştiau că am câştigat pe merit. Pentru ei muncesc de câteva luni la albumul meu şi la cariera mea.

Cât ai lucrat la realizarea acestui album? Ce aşteptări ai?

În jur de şase luni, dar încă lucrăm la el, probabil îl vom lansa în primăvara anului viitor, dar până atunci voi mai lansa câteva piese. În ceea ce priveşte aşteptările, pot spune că sunt aceleaşi ca la oricare artist. Când pleci la un astfel de drum, îţi doreşti ca, la capătul lui, să te aştepte cineva cu o pancartă pe care să scrie „Câştigător!" , dar ştiu că toate acestea vor avea rezultat numai dacă muncesc.

De ce a durat atât de mult lansarea acestui single?

Am fost ocupat cu înregistrarea altor câteva piese care întrunesc primul meu album şi aşa am decis împreună cu echipa cu care lucrez.

Piesele de pe noul album sunt compuse de tine?

Toate piesele sunt compuse de Boier Bibescu, iar textele sunt făcute de mine.

Care este tema acestui album?

Albumul înşiră pagini din viaţa şi din trăirile mele şi este dedicat în totalitate oamenilor care au crezut în mine şi m-au susţinut.

Ce planuri de viitor ai?

Acum mă concentrez pe cariera mea muzicală, iar asta se va întâmpla mult timp de aici înainte. În ultimele luni am lucrat la primul meu album, din care am ales şi acest nou single, „Cum ar fi?", urmând ca pe viitor să lansez şi următoarele piese de pe acest album.

"Când pleci la drum, îţi doreşti ca, la capătul lui, să te aştepte cineva cu o pancartă pe care să scrie «Câştigător!».''
Adrian Ţuţu cântăreţ

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite