Peste 2.000 de bugetari protestează mâine în faţa Teatrului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatul Funcţionariilor Publici „Forţa Legii“ anunţă un mega-miting, mâine, la ora 10, pe esplanada Teatrului Naţional din Craiova.

CITEŞTE ŞI:

Bugetarii, pensionarii şi şomerii au fost condamnaţi la foame

Cei peste 2.000 de angajaţi din Administratia publica locala a judetului Dolj, Asistenta sociala, Politia comunitara, servicii publice de interes local, institutii deconcentrate, inspectori sanitari, comisari de control, dar si pensionari, nemultumiti de scaderea drastica a salariilor in 2010 se vor reuni mâine în faţa Teatrului Naţional din Craiova în cadrul unui miting fără precedent.

„Invitam să participe la importantul eveniment toţi angajaţii bugetari care sunt nemulţumiti de scăderea salariilor lor în anul 2010, de nesiguranţa locurilor de muncă, de perspectiva pensiei de stat, dar şi de tratamentul pe care îl primesc din partea actualilor guvernanţi. De asemenea, sunt asteptaţi la manifestaţia de protest şi pensionarii sistemului public, nemulţumiţi de impozitarea pensiilor, de necorelarea pensiilor cu inflaţia sau de introducerea sistemului de co-plata în sistemul sanitar“, se arată într-un comunicat de presă al Sindicatului Forţa Legii.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite