FOTOGALERIE Bercea Mondial a fost internat de urgenţă, acuzând dureri de rinichi. Temutul interlop are o piatră de trei milimetri, neoperabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial a  fost internat de aseară la secţia de urologie a Spitalului Judeţean din Craiova, fiind suspectat de colică renală.

Interlopul oltean, care este închis în Penitenciarul Craiova, fiind cercetat pentru tentativă de omor asupra nepotului său, a acuzat dureri la rinichi şi a fost dus la spital în noapte de marţi spre miercuri. În această dimineaţă, Bercea Mondial a fost dus la analize, medicii constatând că are o piatră la rinichi de trei milimetri, neoperabilă.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Familia interlopului a sosit in această dimineaţă la spital pentru a-l vizita pe Sandu Anghel. Membrii familiei susţin că nu au fost anunţaţi de penitenciarul la care Bercea este închis că acesta are probleme medicale şi că a fost dus de urgenţă la spital şi că au aflat de la avocaţi în această dimineaţă, în momentul în care s-au dus la închisoare să-l viziteze pe interlop.

Bercea Mondial a fost pus din nou pentru în libertate a şasea oară de către magistraţii Tribunalului Olt la sfârşitul acestei luni. Procurorii au făcut imediat recurs, îar în  câteva zile se va judeca la Curtea de Apel din Craiova cererea.

Temutul interlop a declarat în ultimele trei luni că este bolnav de schizofrenie şi de inimă şi a cerut să fie eliberat din puşcărie pe motive medicale, însă de fiecare dată cererea i-a fost respinsă. Bercea Mondial a fost supus unei expertize psihiatrice la Bucureşti, iar raportul medico-legal a arătat clar că acesta este sănătos. 

Citeşte şi:

Tribunalul Olt a dispus, din nou, eliberarea lui Bercea Mondial

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite