Tribunalul Olt a dispus, din nou, eliberarea lui Bercea Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, pentru a şasea oară, să îl elibereze pe Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial.

Interlopul Bercea Mondial este la un pas de a scăpa de închisoare. Judecătorii au decis marţi după-amiază, pentru a şasea oară, să îl scoată din arest. Deşi nu a fost depusă nicio cerere în acest sens de apărătorii lui Bercea Mondial, punerea în libertate s-a făcut „din oficiu“. „Instanţa are obligaţia de a verifica din oficiu legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive înainte de expirarea duratei acesteia. Cu ocazia acestei verificări, judecătoarea a înlocuit măsura arestării preventive cu obligaţia de a nu părăsi localitatea“, a spus Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt. Decizia a fost deja atacată cu recurs de procurori. Dosarul va merge la Curtea de Apel Craiova care va judeca şi de această dată recursul procurorilor.
Tribunalul Olt a dispus de şase ori eliberarea lui Bercea Mondial, ultima decizie în acest sens fiind dată în urmă cu două săptămâni.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite