Cititorii „Adevărul“ îl ajută pe Andrei, copilul care îşi caută de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul" v-a prezentat, în exclusivitate, povestea lui Andrei Ştoiu, copilul în vârstă de opt ani, din Craiova, care vrea să muncească pentru a-şi întreţine familia.  Reacţia cititorilor a fost rapidă: nenumăraţi oameni au decis să întindă o mână de ajutor familiei Ştoiu.

Micuţul îşi caută un loc de muncă pentru a-şi ajuta mama şi cele trei surori, după ce tatăl i-a părăsit. În urma articolului postat pe site-ul adevarul.ro, nu doar oameni simpli s-au oferit să ajute, ci şi unii politicieni. „Ne-a sunat foarte multă lume care a fost impresionată de povestea fiului meu. Mâine ne vom întâlni cu o familie care vrea să ne ofere o locuinţă unde să putem sta toţi patru. O bucurie mai mare ca aceasta nu cred că puteam trăi. Măcar la iarnă să avem unde să locuim", a spus Ionela Ştoiu, mama copilului.

Andrei mulţumeşte cititorilor „Adevărul"

Andrei Ştoiu a fost foarte bucuros în momentul în care a aflat că sunt oameni care vor să îl ajute, impresionaţi de necazurile pe care le-a avut în ultima perioadă. „Vreau doar un singur lucru: mama mea şi cele trei surioare ale mele să nu mai ducă lipsă de nimic. Ştiu că am doar opt ani, dar nu vreau să le văd absolut deloc triste. Mă bucur din suflet că vom primi ajutor din partea oamenilor cu suflet mare şi le mulţumesc tuturor", a spus, bucuros, copilul.

„Sunt Andrei, am opt ani şi caut un loc de muncă“

Andrei Ştoiu a povestit, în exclusivitate pentru „Adevărul", că este în căutarea unui loc de muncă. „Vreau să ajut oamenii să urce în tramvai, să fac curăţenie, să fac de mâncare sau să-i ajut să se ducă la piaţă. Dar nu pot să muncesc decât sâmbăta şi duminica, pentru că în cursul săptămânii am teme...", a explicat Andrei, cu tonul unui om mare şi responsabil.

CLICK aici PENTRU GALERIE FOTO

image


Băiatul a mai făcut treabă prin vecini şi a fost răsplătit cu bani şi mâncare pentru efortul depus. Împreună cu familia, trăieşte într-o singură cămăruţă sărăcăcioasă care nu măsoară mai mult de zece metri pătraţi. Chiar dacă duce o viaţă grea, Andrei nu se plânge niciodată, ba din contră se îmbărbătează singur şi înţelege că trebuie să îşi asume rolul de cap al familiei. Oamenii care vor să îl ajute pe Andrei Ştoiu o pot face la numărul de telefon: 0768.395.248 sau pot merge direct acasă la el, pe strada Păltiniş, numărul 12, în Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite