Solomon şi-a completat declaraţia de avere la Colibaşi: casă de vacanţă la Constanţa cumpărată în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima declaraţie de avere a primarului suspendat este completată pe 29 martie 2010, dată la care Antonie Solomon se afla în arestul penitenciarului Colibaşi. Documentul conţine un imobil nou, o casă de vacanţă achiziţionată anul trecut în municipiul Constanţa.

Deşi se află în arest, Solomon nu uită să îşi completeze declaraţiile de avere. Dovadă stă ultima declaraţie a edilului suspendat, document ce a fost completat la data de 29 martie 2010.

Declaraţia a fost postată pe site-ul primăriei Craiovei şi conţine, în afară de proprietăţile ce le deţinea anul trecut, şi o casă de vacanţă în municipiul Constanţa. Vila şi terenul aferent de 250 metri pătraţi au fost schiziţionate de Solomon în anul 2009, potrivit declaraţiei de avere. 

Declaraţia de avere este completată la data de 29.03. 2010

image

FOTO/VIDEO Antonie Solomon: de la excursii în Las Vegas la celulă cu opt paturi

Construcţia este situată pe strada Lisabona din cartierul Palazu Mare, unul dintre cele mai mari cartiere din Constanţa, împânzit de vile de lux. Casa are o valoare de impozitare de 262.999 de lei. Pe lângă vila achiziţionată anul trecut, edilul suspendat deţine pe numele său sau pe cel al soţiei o casă de vacanţă la Leamna, localitatea limitrofă Craiovei, două apartamente şi un teren de 247 metri pătraţi în Bănie şi cinci spaţii comerciale tot în oraş.

Vila impunătoare din satul Leamna, Dolj

Vila Leamna

Numai anul trecut, din închirierea spaţiilor comerciale, familia edilului a câştigat 750.000 de lei. Solomon deţine un autoturism Volkswagen Touareg cumpărat în leasing în 2007 iar în 2009 a încasat din funcţia de primar un salariu anual de 47.288 de lei.

Pe data de 2 martie, atunci când procurorii DNA Piteşti au percheziţionat biroul lui Solomon din primărie şi proprietăţile sale, au ridicat dintr-una din casele sale şi un act privind achiziţionarea unei case în judeţul Constanţa. Ultima declaraţie de avere a edilului suspendat, completată în februarie 2009, nu conţinea vreo proprietate în judeţul Constanţa, tranzacţia având loc după acea dată. 

Antonie Solomon, la ieşire din sediul DNA Piteşti

image

Solomon a fost reţinut la 2 martie de procurorii DNA Piteşti, iar la 3 martie, Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, care ulterior a fost prelungit. Antonie Solomon a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie împreună cu afaceristul Cornel Penescu şi alţi doi inculpaţi. Acesta se află în arestul Penitenciarului Colibaşi, fiind suspendat din funcţia de primar la data de 9 martie 2010.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite