Şedinţă cu nemulţumiri la Spitalul Filantropia! Doctorii din Ambulatoriu nu vor să-i aibă vecini pe directori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit proiectului de reorganizare, directorii vor părăsi acest corp al Spitalului Filantropia.
Potrivit proiectului de reorganizare, directorii vor părăsi acest corp al Spitalului Filantropia.

Proiectul de reorganizare a Spitalului Nr. 2 nemulţumeşte o parte din medicii care lucrează în Ambulatoriul de pe strada Calea Severinului, unde ar urma să se mute sediul administrativ. Doctorii s-au întâlnit astăzi cu directorii, pentru a discuta pe această temă.

Medicii din Ambulatoriul Spitalului Filantropia s-au întâlnit cu directorii astăzi, între 13.30 - 15.00, pentru a vorbi despre nemulţumirile privind proiectul de reorganizare a unităţii medicale, aprobat săptămâna trecută de Primăria Craiova. Medicii i-au spus managerului că nu sunt de acord cu acest proiect, prin care birourile personalului administrativ de pe strada Nicolae Titulescu să se mute pe strada Calea Severinului, în corpul B al Ambulatoriului. "Sunt medici care nu acceptă să ne mutăm în corpul B, ceea ce ar însemna ca aceştia să îşi mute cabinetele în pavilionul vecin, la câţiva paş distanţă. Este a treia întâlnire în care discutăm pe acest subiect", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul spitalului.

Reorganizări de amploare la Spitalul Filantropia! Primăria a dat undă verde pentru schimbări importante în secţii

Primăria Craiova a dat săptămâna trecută undă verde proiectului de reorganizare a Spitalului Nr 2, care prevede mutarea sediului administrativ din clădirea de pe strada Nicolae Titulescu, aceasta fiind revendicată de propriatar. Pentru a sta în acest imobil, spitalul achită chirie lunară de 6.600 de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite