Rudele singurei supravieţuitoare a accidentului produs de Carmen Păunescu în urmă cu şase ani regretă decesul poetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Burlan, verişoara Silviei Burlan, unica supravieţuitoare a unui accident provocat în vara anului 2004 de Carmen Păunescu în urma căruia părinţii şi sora au au decedat pe loc, a declarat că regretă moartea poetului şi că sunt alături de familia Păunescu, informează Mediafax.

CITIŢI ŞI:
Păunescu, într-unul dintre ultimele interviuri: „Sunt disperat! Îmi caut de lucru"

Mircea Dinescu: "Păunescu a fost primul scriitor care s-a certat cu Ceauşescu"

VIDEO FOTO AUDIO Adrian Păunescu a murit. Inima poetului a încetat să bată vineri, la ora 7.15

Adrian Păunescu a vrut să introducă sportul minţii în şcoli: o sfidare la adresa imoralităţi (FOTO)

"Pe domnul Păunescu nu l-am cunoscut personal, însă pe fata dumnealui, Ana-Maria, şi pe soţia dumnealui le-am cunoscut personal pentru că au venit în dese rânduri s-o viziteze pe Silvia. Au ajutat-o enorm atât profesional, cât şi spiritual, încercând să fie o a doua familie pentru Silvia. A fost ajutată din toate punctele de vedere. Tot ce a vrut a avut. De exemplu, la 18 ani a primit cadou o maşină de la doamna Păunescu", a afirmat Daniela Burlan.

Citeşte primele versuri în memoria lui Adrian Păunescu. Lasă şi tu un mesaj!

Rudele Silviei Burlan regretă decesul poetului Adrian Păunescu, fiind alături de familia acestuia.

"Ştiu că domnul Păunescu o mai suna pe Silvia şi mai vorbeau. Am văzut că şi pe la televizor domnul Păunescu a mai vorbit de ea. Îmi pare rău şi regret decesul dumnealui. Un mare poet, care din păcate s-a dus. Suntem alături de familia dumnealui”, a mai spus Daniela Burlan, citată de Mediafax.

Adrian Păunescu a recitat prima oară „La adio!“, la Braşov, la 1 ianuarie 1983 / VIDEO

În iulie 2004, maşina condusă de Carmen Păunescu, soţia poetului Adrian Păunescu, a izbit frontal un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului trei persoane şi-au pierdut viaţa: soţii Marin şi Ileana Burlan, precum şi fiica acestora, Laura, care avea 18 ani. Silvia, atunci în vârstă de 16 ani, a fost singura supravieţuitoare a accidentului.

Soţia poetului a fost condamnată de Curtea de Apel Piteşti la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Familia Păunescu a ajuns la o înţelegere cu Silvia. Acesta a primit lunar o pensie de 500 de lei, a beneficiat de vacanţe la munte şi la mare vara şi iarna. Potrivit înţelegerii, la împlinirea vârstei de 18 ani acesta urma să primească un apartament în Bucureşti sau contravaloarea unei astfel de locuinţe.

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 26 octombrie, cu probleme cardiace, renale şi hepatice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite