Rezultate Bacalaureat 2011 Craiova. Vezi aici ce notă ai luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Craiova va prezenta duminică în exclusivitate rezultatele examenului Bacalaureat 2011 din Craiova.

UPDATE: Conform primelor statistici oferite de Inspectoratul Şcolar Dolj, procentul de promovabilitate la nivelul judeţului a fost, anul acesta, de 39,74 la sută, faţă de 67 de procente, anul trecut. „Mă aşteptam să promoveze atât de puţini elevi anul acesta. Parcă de la an la an, liceenii învaţă din ce în ce mai puţin“, a spus Mihaela Moţăţeanu, inspector şcolar general al ISJ Dolj.

Astfel, 846 de elevi au obţinut medii între 6 şi 6,99, 694 s-au încadrat între 7 şi 7,99, 647 au fost notaţi între 8 şi 8,99 şi 509 de liceeni au obţinut medii între 9 şi 9,99.

La nivelul judeţului s-au înregistrat zece medii de 10. Totalul candidaţilor respinşi este de 4078. 26 de elevi au fost prinşi copiind, 15 la Limba Română, doi la Matematică, unul la Istorie şi opt la ultima probă a examenului.

De la Bacalaureatul de anul acesta au lipsit 411 elevi.

UPDATE: Ministerul Educaţiei a publicat o parte din notele obţinute de absolvenţii de liceu la examenul de bacalaureat. Este vorba de notele absolvenţilor din promoţiile anterioare.

Află primele rezultate din Dolj dând click AICI !

Încă de la primele ore ale dimineţii, elevii care au dat examenul maturităţii vor putea afla rezultatele la principalele probe scrise intrând pe craiova.adevarul.ro. În acest an, peste 6.100 de elevi din Dolj aşteaptă să vadă rezultatele de la unul dintre cele mai grele examene din viaţa lor. Supravegheaţi atent de camerele video montate în săli dar şi de profesori, elevii care au vrut să-i păcălească pe profesori şi să fraudeze examenul nu au avut nicio şansă. În cadrul probei scrise la limba şi literatura română, 15 elevi de la Colegiul Tehnic Ştefan Milcu din Calafat şi de la centrele din Craiova organizate în Grupurile Şcolare Bibescu, Electroputere, Traian Vuia, Matei Basarab, Traian Demetrescu, şi în Colegiul Naţional Economic Gheorghe Chiţu au fost eliminaţi.

Craiova: Agonie şi extaz, la prima probă scrisă a BAC-ului

Elevii susţin că regulile la sesiunea din acest an au fost extreme de stricte. „Era imposibil să copiezi cu camerele şi cu microfoane pe masă. Nici să deschidem gura nu am avut voie. Dacă trebuia să întrebăm ceva ridicam întâi mâna şi apoi vorbeam, că imediat riscam să fim interpretaţi că şuşotim între noi“, a precizat Livia Bălăşoiu, absolventa Colegiului Chiţu.
A urmat apoi proba de profil, la care numărul trişorilor a scăzut. Doi elevi din Dăbuleni care susţineau proba la matematică şi un elev al Colegiului „Ştefan Velovan” din Bănie au fost daţi afară şi nu vor mai avea voie să susţină examenul timp de două sesiuni.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite