FOTO/VIDEO Răscoala şoferilor: Trei zile la rând fără benzină în rezervor! Instigarea la protest se face prin SMS şi pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din toată ţara sunt invitaţi să participe la un maraton de proteste în zilele de 17,18,19 ianuarie. Conducătorii auto nemulţumiţi de scumpirea preţului litrului de benzină sunt rugaţi să evite alimentarea în cele trei zile pentru a le face pagubă marilor companii. Mobilizarea participanţilor se face prin trimiterea de mass-uri pe messenger, postarea de anunţuri pe forumuri şi expedierea de mesaje text.

În ultimele trei zile craiovenii au fost bombaraţi cu SMS-uri prin care sunt rugaţi să fie solidari unui protest iniţiat cu scopul de a determina scăderea preţului benzinei. Dacă până acum iniţiatorii protestelor s-au manifestat alimentând de bani puţini cu monezi de câte 5 bani sau 10 de bani, blocând astfel activitatea benzinăriilor, acum oameniilor li se recomandă să nu mai alimenteze deloc.

GALERIE FOTO CU ULTIMUL PROTEST DIN CRAIOVA

În mesajele trimise pe messenger sau pe telefoanele mobile şoferii sunt rugaţi să nu alimenteze şi nici măcar să nu intre în benzinării pe 17,18 şi 19 ianuarie. Scopul iniţiatorilor ar fi ca marile companii să piardă profitul în cele trei zile, determinându-i în acest fel să scadă preţului litrului de benzină.

Invitaţii la protestul inedit au fost trimise şi prin reţeaua de socializare Facebook.

Mobilizare generală la Timişoara pentru boicotarea benzinăriilor

image



Iată cum sună un anunţ care circulă pe messenger:

image

Click pe poză pentru galerie foto de la ultimul protest din Craiova!


Şi unul trimis ca mesaj text pe telefoanele mobile:

image

Click pe poză pentru galerie foto de la ultimul protest din Craiova!

Vezi video de la protestul de vineri din Craiova:

Citeşte şi:

Craiova: UPDATE / VIDEO / Protestul şoferilor împotriva taxei auto şi preţului benzinei a început! Benzinăria OMV de la Hanul Craioviţa a fost blocată

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite