Prima zi în care Solomon are voie să părăsească Bănie. Primarul fără drept să conducă oraşul se pregăteşte de nunta fiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi până duminică la ora 24.00 primarul fără drept de a-şi exercita funcţia, Antonie Solomon, este liber să părăsească oraşul ori de câte ori are voie. Mâine va avea loc nunta singurului său fiu, Iulian, la la restaurantul din Craiova, Hanul Doctorului.

Dreptul de a părăsi localitatea i-a fost acordat de către magistraţii Tribunalului Galaţi în urmă cu aproape două săptămâni. Edilul a primit din partea instanţei trei zile de permisie pentru a participa la cununia religioasă a fiului său Iulian, eveniment care va avea loc mâine în satul Leamna, localitate limitrofă Băniei.

Iulian a ales această biserică pentru că tatăl său este ctitorul lăcaşului sfânt, o sumă importantă de bani fiind donată de edilul-şef pentru ca sătenii din Leamna, localitate unde acestea deţine o casă de vacanţă, să aibă unde să se roage. La biserica din Leamna s-a ţinut şi o slujbă pentru Antonie Solomon în martie 2009, atunci când a fost băgat în arest la solicitarea procurorilor DNA.

Protest pentru eliberarea lui Solomon, la Leamna

image

Iulian s-a căsătorit civil cu iubita sa Gloria în toamna anului trecut. Primarul Antonie Solomon a participat la ceremonie, fiind eliberat din arest în septembrie, chiar în ziua de Sfânta Marie Mică. Nunta a fost amânată pentru 11 iunie 2011, la petrecerea care va avea loc la restaurantul Hanul Doctorului fiind aşteptate peste 400 de persoane.

Meniul se anunţă a fi unul delicios cu specialităţi care mai de care, iar toată seara vor cânta pentru invitaţi mai mulţi cântăreţi de muzică populară consacraţi din Oltenia. La eveniment ar putea să participe şi Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, prieten cu socrul mare, dar şi colegi şi cunoştinţe ale lui Solomon din administraţia şi politica locală.

Citeşte şi:

Solomon le-a cerut judecătorilor să-l lase patru zile la Leamna ca să-şi cunune fiul în biserica ctitorită de el

Solomon are voie să părăseacă Bănia între 10 şi 12 iunie. Cununia religioasa a lui Iulian va avea loc la Leamna

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite