Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, despre scandalul şpăgii pentru angajare: "Voi merge la procurori şi, dacă mi-a fost afectată imaginea, voi acţiona în consecinţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Craiova, unde un asistent medical este cercetat pentru trafic de influenţă, spune că va lua măsuri dacă a fost implicat în cazul "Mită pentru angajare".

Conferenţiar doctor Iulian Diaconescu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş", unde un asistent medical este cercetat după ce a primit mită peste 3.000 de euro, spune că se va prezenta în faţa procurorilor în perioada următoare. "Mă voi duce să văd dacă mi-a fost folosit numele în acest caz. Dacă imaginea mi-a fost afectată, voi acţiona în consecinţă, pe baza legii, pentru că eu lucrez doar cu avocatul", a declarat conferenţiar doctor Iulian Diaconescu, care s-a referit la faptul că asistentul medical a arătat cu degetul spre conducerea spitalului, în cazul "Mită pentru angajare". 

Cercetat pentru trafic de influenţă

Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova este în centrul unui scandal, după ce un asistent medical a fost reţinut de oamenii legii. Procurorii spun că asistentul Silviu Măceşanu a cerut 8.000 de euro mită unei femei, căreia i-a promis că îi va pune o pilă la angajare. Potrivit procurorilor, salariatul spitalului a declarat că banii urmau să fie daţi conducerii spitalului. Asistentul medical care a apucat să primească 3.250 de euro şi-a recunoscut fapta. În prezent este cercetat în libertate pentru infracţiunea de trafic de influenţă. Oamenii legii spun că e posibil să scape cu închisoare cu suspendare şi să-şi piardă locul de muncă.

Citeşte AICI mai multe date despre acest caz:

Asistent medical de la Compartimentul de Reanimare al Spitalului de Boli Infecţioase, în arest pentru trafic de influenţă. Angajatul a cerut mită 8.000 de euro

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla detalii despre cazul "Mită pentru angajare" de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babeş" din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite