EXCLUSIV: Românul intrat în comă din prea multă muncă în Spania şi-a revenit: „S-a supărat şeful că mi-a venit rău?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Radu Midan (38 de ani), fostul militar intrat în comă în Spania din prea multă muncă a fost ieri deconectat de la aparate şi mutat într-un alt salon al spitalului din Avila. Primele cuvinte după trei săptămâni de comă au fost: „S-a supărat şeful că mi-a venit rău la muncă?“.

Bărbatul i-a spus mamei sale care i-a fost alături în Spania că vrea să se recupereze cât mai repede pentru a se întoarce la muncă. „Mi-a spus că de îndată ce va fi pus pe picioare vrea să se întoarcă la muncă“, ne-a spus din Spania, Ioana Midani, mama bărbatului.

Gabriel Radu Midan (38 de ani) s-a prăbuşit într-un restaurant din Peninsula Iberică, în urmă cu trei săptămâni, după ce a lucrat până la epuizare ca bucătar-ospătar la un restaurant din Avila, ca să-şi întreţină familia din România.

Gabriel Midan, alături de fosta soţie

image

Olteanul a ales să părăsească România, în urmă cu cinci ani, pentru a-şi câştiga existenţa şi pentru a-şi întreţine copilul. În Craiova fusese bucătar la Liceul Economic, barcagiu în Parcul Romanescu, şi militar la Unitatea 1047.

Craiova EXCLUSIV: Drama românului intrat în comă în Spania "Muncea ca robul, pentru un trai mai bun, nu să ne pricopsim. Doamne, nu-l lăsa să moară!"

Craiova EXCLUSIV: Fostul militar român intrat în comă în Spania din prea multă muncă dă semne de revenire

Ioana Midan, mama fostului militar, alături de Adrian, fiul craioveanului care a fost în comă

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite