Dosar penal pentru doljeanca al cărui copil a fost muşcat de cap de un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama copilului a refuzat să facă declaraţii
Mama copilului a refuzat să facă declaraţii

Lavinia Zarafu, femeia din comuna Gighera al cărui copil a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Craiova muşcat de cap de un câine al vecinilor femeii, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit procurorului Alice Jămboiu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, femeia este acuzată că şi-a lăsat nesupravegheat copilul care a ieşit singur din casă şi a intrat în curtea vecinilor unde a fost muşcat de un câine rasa ciobănesc mioritic.

„Pe numele Zarafu Lavinia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii copii, de 1 an şi 7 ani au fost lăsaţi nesupravegheaţi. Copilul de un an a intrat în curtea vecinilor unde a fost muşcat de câine“, a declarat Alice Jămboiu.

O fetiţă de un an a fost operată ieri la Spitalul nr. 1 din Bănie fiind adusă în stare gravă în urma a două muşcători de câine. Potrivit medicului neurochirurg Alexandru Cameniţă, care a operat copilul, fetiţa a rămas fără ochiul drept din cauza primei muşcători de câine. A doua muşcătură a fost la cap, copilului fiindu-i scoasă prin operaţie o bucăţică din creier. Starea fetiţei este stabilă.

Citeşte mai multe detalii despre acest subiect:

UPDATE O fetiţă de un an a rămas fără un ochi, după ce a fost muşcată  de un câine

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite