UPDATE O fetiţă de un an a rămas fără un ochi, după ce a fost muşcată de un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiețelul a fost muşcat de câinele din curtea casei
Băiețelul a fost muşcat de câinele din curtea casei

O fetiţă de 1 an din localitatea doljeană Gighera a fost operată în această dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un câine a muşcat-o de cap.

UPDATE, ora 17:30

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dolj, Florentina Popescu, oamenii legii au aflat de incident din presă, pentru că niciunul dintre părinţi nu a sesizat autorităţile.

„În prezent colegii mei desfăşoară verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul. Nu se poate ştii dacă e vorba de săvârşirea unei infracţiuni până nu sunt audiate persoanele implicate, să se stea de vorbă cu părinţii şi cu vecinii respectivi. Nu am fost nici măcar sesizaţi de ce s-a întâmplat. Noi am aflat din presă, nici măcar spitalul nu ne-a anunţat. Aşadar, nu pot să vă spun deocamdată al cui a fost câinele“, a declarat Florentina Popescu.

Părinţii fetiţei se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova însă au refuzat să stea de vorbă cu reprezentanţii mass-media.

Mama copilului a refuzat să facă declaraţii

Mama copilului a refuzat să facă declaraţii

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj a deschis o anchetă pentru a stabili dacă fetiţa a fost neglijată de părinţi.

__________________________________________________

Fetiţa pe numele Alina Zarafu este în acest moment la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Nr.1. Medicii spun că starea ei era gravă, însă precizează că fata are şanse de supravieţuire.

Potrivit doctorului Alexandru Cameniţă,fetiţa deja a fost operată şi se află în afara oricărui pericol. „Este încă adormită după operaţie. I-am scos oasele care se rupseseră şi o bucăţică din creier cam cât o cireaşă. Din păcate, aceasta va rămâne fără un ochi pentru că acel câine a muşcat-o de două ori: o muşcătură a fost de faţă şi de ochiul drept pe care practic i l-a smuls, iar a două muşcătură de cap. Dinţii câinelui i-au fracturat oasele, iar bucăţica de creier unde a muşcat-o era compromisă. Acum aşteptăm să se trezească după operaţie“, a declarat doctorul neurochirug.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite