Dau Mamaia pe vacanţe all inclusive în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii agenţiilor de turism susţin că anul acesta cel mai bine s-au vândut pachetele turistice în Grecia, Turcia şi Bulgaria.

Craiovenii au ales, în această vară, ofertele de vacanţă unde merg două persoane, dar costul e cât pentru una singură. „Cei care vor să meargă în vacanţă la Albena, în Bulgaria, trebuie să plătească pentru o noapte de cazare cu all inclusiv între 40 şi 47 de euro. În Turcia la un hotel de patru stele cu all inclusiv o noapte de cazare costă 55 de euro“, a spus Alin Anghelescu, reprezentant al unei agenţii de turism.

Vrei să mergi la mare cu pisica sau câinele? Vezi cât te costă cazarea!

„Acum doi ani am fost la noi la mare şi ne-am blestemat zilele. În Eforie Sud era o mizerie de nedescris, iar preţurile foarte mari. Acum vrem să mergem în Turcia, unde pentru şapte nopţi de cazare la un hotel de patru stele cu all inclusiv am dat 319 euro de persoană. Nu este mult şi vom avea şi ce vedea acolo“, a spus Mihai Boată.

„Vrem toate condiţiile“

De pe litoralul românesc, cele mai căutate sunt staţiunile Mamaia şi Costineşti. „Cinci zile la Mamaia, la un hotel de trei stele costă între 480 de lei de persoană şi 530 de lei, dar oamenii vor vacanţe peste hotare“, a spus Alina Gavrilescu, reprezentant Agenţie de Turism. Pentru o vacanţă în Grecia, două persoane plătesc 150 de euro pentru şapte zile de cazare, fără transport. „Hotelierii noştri pierd teren în faţa celor de peste graniţă. Toţi ne gândim să plecăm într-un loc unde să ne simţim bine şi să avem toate condiţiile“, a spus Ana Alămiţă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite