Vrei să mergi la mare cu pisica sau câinele? Vezi cât te costă cazarea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea unităţilor de cazare interzic accesul animalelor de companie. Hotelurile de cinci stele nu acceptă câini sau pisici, altele sunt de acord şi solicită turiştilor achitarea unui procent de 20% din tariful unei nopţi de cazare.

Foarte mulţi hotelieri se tem ca nu cumva blănoşii să facă stricăciuni prin camere, să lase păr pe jos sau să muşte turiştii. Există şi hoteluri (cu excepţia celor de 5 stele) unde accesul câinilor este permis, dar contracost. Preţul reprezintă de obicei 20% din valorea unei nopţi de cazare, dar suma poate fi şi mai mare. La Hotel Malibu (4 stele), cazarea animalului costă 60 de lei pe noapte, iar la hotel Savoy (4 stele) - 75 de lei.

Pe litoral, preţurile au intrat la apă

La Oxford (3 stele), proprietarii animalelor de companie trebuie să scoată din buzunare 40 de lei pe noapte, la fel şi la Orfeu (3 stele). Cea mai ieftină cazare este la hotelul Amiral (4 stele) - 36 de lei pe noapte.

Cu pisica la mare

Ramona Prunaş (20 de ani),din Mediaş este cazată la Amiral şi şi-a adus pisicuţa Betty pentru a doua oară la mare. „Este obişnuită cu plimbările, am dus-o şi la munte. De fiecare dată când îşi dă seama că plecăm undeva se ascunde în valiza cu bagaje“, zâmbeşte Ramona.

„Acceptăm şi turişti cu animale de companie. Singura condiţie este ca animalul să nu fie agresiv“, a declarat administratorul unităţii, Gabriela Marin. La hotel Aurora (2 stele), sunt acceptaţi câinii de talie mică, care au certificat de sănătate.

Animalele trebuie  să aibă neapărat paşaport şi microcip, să fie imunizate cu vaccin antirabic şi să aibă carnetul de sănătate vizat.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite