Craiova VIDEO Taxă umflată pentru minorul maltratat de părinţi: "Dacă nu fac două sute de mii pe zi, iau bătaie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel, băiatul de 8 ani care este trimis pe străzi să cerşească, spune că părinţii i-au triplat suma pe care trebuie să o cerşească în fiecare zi.

Gabriel D., băiatul de 8 ani maltratat de părinţi, locuieşte în zona Pieţii Chiriac din Craiova. Copilul povesteşte că tatăl său, Valentin, şi mama sa, Simona Durac, îi obligă să cerşească pe el şi pe fratele mai mare. Gabriel şi-a petrecut sfârşitul de săptămână în Piaţa Centrală, cerând bani trecătorilor.

Citeşte întreaga poveste a lui Gabriel:

Cum este înfometat şi maltratat un copil de opt ani

Povestea sfâşietoare a unui copil care degeră pe stradă: ziua foamete şi umilinţă, seara pumni în cap

Vânzătorii de la standurile amplasate la intrarea în piaţă îl cunosc destul de bine, "nu ştiu de ce l-a mai născut maică-sa, dacă îl ţine aşa. Pe taică-său l-aş călca în picioare pentru ce îi face. Îl văd des pe-aici pe copilaş, mi se rupe sufletul de el", ne-a spus Mariana V. vânzătoare. Gabriel ne-a povestit că părinţii i-au crescut taxa pe zi, de la 10 la 20 de lei. "Dacă nu le duc acasă două sute de mii, mă bat. Mai rău mă loveşte mami, că îmi dă în cap cu pumnul. Zilele ăstea a dat doar cu nuiaua, nu mă mai doare aşa de rău", ne-a spus Gabriel, care ieri era supărat din cauză că trecătorii i-au dat 7 lei, până la ora 16.00, şi că îi mai trebuiau 13 lei ca să nu fie bătut cu bestialitate chiar de către cea care i-a dat viaţă.

Săptămâna viitoare, pe craiova.adevarul.ro, puteţi urmări mai multe imagini cu băiatul care povesteşte despre chinul pe care îl suportă acasă zi de zi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite