SURSE "Scandalul cu maşina Ford de la Spitalul Filantropia": Autoutilitara instituţiei, obiect de uz pentru directori?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voci din interiorul comisiei de cercetare a Spitalului Filantropia spun că maşina Ford a fost folosită de mai multe ori în interesele personale ale celor din conducerea instituţiei.

Surse din cadrul comisiei care cercetează cazul maşinii Ford folosite pentru problemele personale ale directorului financiar spun că evenimentul nu a fost singular. "Maşina a plecat aşa de mai multe ori din spital, nu pentru interesul bolnavilor, numai că acum s-a făcut tam - tam pentru că s-a aflat de el şi nu putea trece neobservat. Dar de data asta s-a întâmplat că au auzit unu-doi din spital, s-a dus zvonul şi uite-aşa, acum directorii nu mai pot ascunde faptul. Dar pe-aici se ştia că maşina a mai plecat, şi nu cu medicamente sau alimente pentru bolnavi", ne-a spus unul dintre membrii comisiei.

Află mai multe detalii despre scandalul iscat la Spitalul Municipal:

Director bănuit că a folosit în scopuri personale maşina donată de Ford

Un director recunoaşte că a folosit maşina spitalului ca să care mobilă şi o cuşcă de la soacră

Episodul II: inventarierea bonurilor de benzină

SURSE: "Scandalul cu termopane de la Spitalul Filantropia": Casiera, şoferul şi directorul financiar sunt pe mână?

Cine este şoferul care a rezolvat interesele personale ale directoarei

Elisabeta Lăjea, directorul financiar al unităţii medicale este implicat într-un scandal, după ce mai mulţi angajaţi au acuzat-o că a folosit autoutilitara spitalului în scopuri personale. Directorul a recunoscut că a trimis şoferul spitalului cu maşina Ford ca să ducă la o policlinică din capitală nişte acte medicale, să care de la soacră mai multe piese de mobilier şi o cuşcă, însă a precizat că a suportat costul benzinei. Managerul spitalului a format o comisie de cercetare în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite