Craiova / "Scandalul cu termopane de la Spitalul Filantropia". Episodul III: salariaţii, somaţi să tacă sau să plătească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Spitalul Filantropia se discută în aceste momente despre bonurile de benzină folosite pentru deplasarea maşinii Ford la Bucureşti şi se caută "vinovaţii" de mediatizarea cazului.

Comisia de cercetare de la Spitalul Filantropia s-a reunit la ora 14.00 pentru a relua discuţiile cu privire la bonurile de benzină care au fost folosite pentru deplasarea la Bucureşti cu maşina Ford. Membri ai comisiei ne-au spus, în urmă cu câteva minute, că printre subiectele abordate este şi identificarea persoanelor care au dat informaţii presei, cu scopul de a fi sancţionate. "Se fac presiuni mari, sunt încercări de intimidare. Sancţiunile nu se referă la bani, ci există riscul de a te enumera pe lista cu cei disponibilizaţi", ne-a spus un angajat al spitalului.

Află mai multe detalii despre scandalul iscat la Spitalul Municipal:

Director bănuit că a folosit în scopuri personale maşina donată de Ford

Un director recunoaşte că a folosit maşina spitalului ca să care mobilă şi o cuşcă de la soacră

Episodul II: inventarierea bonurilor de benzină

Elisabeta Lăjea, directorul financiar al unităţii medicale este implicat într-un scandal, după ce mai mulţi angajaţi au acuzat-o că a folosit autoutilitara spitalului în scopuri personale. Directorul a recunoscut că a trimis şoferul spitalului cu maşina Ford ca să ducă la o policlinică capitală nişte acte medicale, să care de la soacră mai multe piese de mobilier şi o cuşcă. Managerul spitalului a format o comisie de cercetare în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite